Träff i skogen!

Träff i skogen!

Jag var ute på min dagliga motionsrunda när jag passerade en liten nätt tjej som stod lutad mot ett träd.

– Förlåt, men kan du hjälpa mig, jag har gjort mig illa i foten.

Jag stannade till och frågade vad som hänt. Det visade att hon trampat snett i en liten grop och inte kunde stödja på foten.

– Jag bor alldeles i närheten, skulle du kunna bära mig hem? undrade hon. Jag väger inte så mycket, vad tror du?

– Inga problem, svarade jag och tog den lilla tjejen och bar henne på ryggen.

Väl framme låste hon upp och jag bar in henne i vardagsrummet och hon tackade för hjälpen. Jag skulle just gå då hon frågade om jag ville ha en kopp te eller kaffe som tack för hjälpen.

– Tack, gärna svarade jag.

Hon reste sig från soffan, men fick våldsamma smärtor då hon försökte stödja sig på foten.

– Jag måste få duscha, vill du hjälpa mig till badrummet?

Jag lyfte upp henne och ställde ner henne bredvid duschen.

– Du kan väl sätta på kaffe till oss medan jag fräschar till mig?

Jag gick ut i köket och satte på kaffebryggaren. Från badrummet hörde jag hur hon duschade.

– Vill du vara snäll och hämta min morgonrock, som ligger i sovrummet, ropade hon till mig.

Efter lite letande hittade jag den, återvände till badrummet och knackade på dörren som snabbt öppnades. Där stod hon naken, endast täckt av handduken.

– Stanna så får du bära mig, sa hon och lade undan handduken.

Jag såg hela hennes nakna kropp tills hon fick på sig rocken, sedan lyfte jag upp henne och bar henne till soffan. Jag hämtade kaffet och hällde upp.

Tjejen som hetta Ann, lade sitt ben på bordskanten och bad mig titta på den svullna foten. Jag kände efter, men inget var brutet. Jag bad henne lirka lite med foten, och när hon gjorde det gled hennes badrock långsamt isär.

Hon drog isär benen och jag kunde inte undgå att se hennes kön.

– Nå, vad tror du, sa hon spänt, samtidigt som hon lät sin badrock glida över höften.

– En stukning, svarade jag samtidigt som jag såg hennes blottlagda fitta.

Hon hade lämnat könshåren över sina renrakade blygdläppar som var lätt glansiga. Hon lösgjorde skärpet under tystnad och rocken gled upp så att hennes bröstvårtor blev synliga.

– Oj, då, det var inte meningen, sa hon och drog ihop badrocken. Jag glömde bort mig för en sekund, men du hann väl inte se så mycket?

– Blyg är jag inte, kontrade jag.

– Du har väl sett många som är snyggare än jag. Jag är ju liten och har alldeles för små bröst för att fånga killarnas uppmärksamhet. Jag har nästan aldrig haft ihop det med någon.

– Nu får du ge dig, för mig är du attraktiv, svarade jag.

– Säg inte så, du gör mig förvirrad och upphetsad måste jag erkänna.

En erotisk stämning tilltog när hon plötsligt frågade om inte jag ville strippa för henne. För några veckor sedan hade hon varit på en krog där några killar uppträtt och strippat.

– Men de behöll sista plagget på tyvärr, men man såg nästan allt, det var väldigt upphetsande.

– Jag kan ju göra ett försök, svarade jag och lyfte bort soffbordet, letade fram en CD-skiva och började lite tafatt att dansa framför Ann.

Min kuk bultade innanför minitrosan och jag gick skrevande ner på knä, tog av mig min T-shirt, lade mig på rygg och drog sakta av mig kortbyxorna tills jag var naken så när som på minitrosan.

Jag tittade upp mot Ann, som upphetsat såg på med blossande kinder. Jaströ några gånger över kuken som tydligt visade sitt stånd för henne. Sedan reste jag mig så att jag stod med underlivet i jämnhöjd med Anns ansikte, lade handen in under trosan och lät henne se lite av kukroten och könshåret.

Jag såg Anns hand gå mot sitt underliv, vände mig om och drog ner byxan och lade mig naken på mage. Jag kände hur min kuk sprängde mot magen, så jag förde in handen och började onanera. Därefter vände jag mig mot Ann som hastigt drog sin hand ifrån underlivet.

– Du är mycket bättre än killarna på krogen, du gör mig ännu mer upphetsad, kan du inte vända dig om så jag får se allt?

Min kåthet gjorde att jag gjorde henne till viljes. Jag reste mig och ställde mig lätt skrevande med min bultande kuk rakt framför henne.

– Vad stor och vacker den är, så Ann och jag märkte att hon ville ta på den.

Jag gick fram mot henne och stod nuddande nära. Hon tvekade, men när jag sa att hon fick känna så gjorde hon det. Hennes fingrar strök längs med kuken och ner över pungen.

– Så här nära har jag aldrig sett en kuk, tänk om jag vågar suga den, sa hon darrande.

Hon fattade tag runt kukroten och förde in min mot ollonet. Försiktigt förde hon in kuken i munnen och lät tänderna nudda den, när hon drog ut den. Jag stönade och bad henne fortsätta och i allt snabbare takt gjorde hon mig till viljes.

– Jag kommer snart, stönade jag då Ann avbröt, reste sig upp, lät badkappan glida av och stod naken framför mig.

– Nu måste din tunga hetsa upp mig, sa Ann och lade sig skrevande på golvet.

– Kom och slicka min mus! sa hon fordrande och upphetsat jag har också en dildo med.

Jag tittade ner mot henne och lät blicken svepa över hennes mörka hår, ansiktet var lätt spänt, vidare ner till hennes små bröst där vårtorna var stora och styva. Jag såg hennes händer smeka fittan.

När jag förde mitt ansikte mot hennes underliv drog hon isär sina blygdläppar. Jag såg hur det rann från hennes fitthål ner mot låren.

Hon hade en stor klitoris som jag lät tungan glida över. Ann skrek till vid beröringen och spände sin fitta mot mig. Hon smakade gott och jag lät tungspetsen glida in i hennes fitthål.

Ann stönade högt och stötte sitt underliv mot mitt ansikte.

– Jag kommer, skrek hon och hennes kropp spändes.

Jag drog mig snabbt undan och såg när orgasmen sköljde över kroppen. Ryckningarna kvarstod oroväckande länge, men slutligen upphörde hennes njutning.

– Jag trodde aldrig det kunde bli så skönt, visst är det bra när man onanerar, men det här var skillnad, utbrast Ann.

– Suger du, jag måste få tömma mig, sa jag stenkåt som jag var.

Hon tog min kuk, men förde den mot fittan, den gled in och Ann stönade till. Hon hade en trång fitta och jag kunde känna musklerna när jag började röra mig i henne.

Några sköna drag, sedan tog jag på Anns hårda klitoris. Hon skrek till och jag kände hur hennes fitta krampade runt min kuk.

Hon vred sig stötande under mig i sin snabba orgasm.

Jag vill inte spruta utan drog mig ur henne. Hon blev som ett djur, tog min kuk i munnen och min nacke mot sitt underliv. Jag slickade hennes klitoris och när jag stoppade in ett finger i hennes trånga fitta kom hon igen. Hon kastade huvudet tillbaka och orgasmen kom

Helt omtöcknad rullade hon runt på mattan. När hon så småningom kom till sans tog hon min kuk och masserade bröstvårtorna. Beröringen blev för mycket för min känsel. Kramperna runt kukroten tilltog och så kom jag sprutande i en vrålande orgasm. Kuken pumpade och pumpade. Anns bröst var helt täckta av min sperma som hon begärligt slickade i sig.

– Detta har jag drömt om när jag onanerar, detta att få se och känna en sprutande kuk, vad vackert det var, så overkligt skönt.

– Nu får du allt bära mig till duschen.

Jag lyfte upp henne, gick in i badrummet och satte på duschen.

– Tvåla in hela mig, sa hon samtidigt som hon strök mig över magen och ner mot min kuk, som reste sig vid beröringen.

Mina händer gled över hennes bröst, ner mot underlivet. Hon skrevade när jag förde min hand mot fittan. Jag satte duschstrålen mellan hennes ben och förde in ett finger i henne.

Jag lyfte upp henne och lät hennes ben omgärda mina höfter. Hon slog armarna runt min nacke, tog kuken och förde in den i sin trånga fitta. Jag greppade tag om hennes höfter och stötte in. Den trånga fittan gjorde att min lustförnimmelse ökade när kuken nådde botten i henne. I denna ställning gled kuken över hennes klitoris, vilket gjorde henne vild.

Hon stönade allt högre, spände kroppen mot min och darrande lät hon sin njutning övergå i kramper runt kuken. Omtöcknad hängde hon runt min axel, medan jag sakta fortsatte att glida in i henne.

Snart kände jag att svullnaden runt kuken tilltog och med några kraftiga stötar kom hon skrikande i en ny orgasm. Kramperna runt kuken gjorde mig vrålkåt.

– För ett ögonblick ville jag stanna upp, sa Ann och tog sin ena hand runt min pung.

Jag förde mina fingrar till Anns klitoris och masserade hennes stenhårda punkt. Vi stönade högt av njutning och jag kände sammandragningarna vid kukroten.

– Nu kommer jag, sa Ann och krängde med underlivet.

Hennes fittkramper fick min kuk att spruta. Omtöcknad darrande och vrålande lät jag min sats tömmas i henne.

– Vilken uplevelse, det här har jag bara läst om, sa Ann när vi kom till sans igen.

Hon tog tag i min kuk och kramade ut de sista dropparna.

– Nu får du bära mig till sängen så vi får vila.

Jag hann inte mer än lägga mig förrän Ann bad mig hämta hennes stora spegel och sätta den vid sängen.

– Den tar jag fram när jag är kåt. Då tittar jag när jag smeker mig och blir väldigt upphetsad när jag ser min blöta fitta. Jag brukar stoppa in ett ljus och knulla mig själv. Tycker du att jag är pervers? sa Ann samtidigt som hon tog tag i min kuk.

Snart hade den fullt stånd och hon satte sig över mig och lät kuken glida in.

– Vi tittar i spegeln, det är erotiskt.

Ann hävde sig upp och ner, man såg kuken glida in och ur henne.

– Nästan som en porrfilm, men mycket skönare, tycker inte du det, sa hon darrande.

Ann förde handen mot blygdläpparna. Hennes safter rann ner över min kuk när hon långsamt rörde sig.

Snart började hon stöna. Hon tittade på mig och grimaserade av lust. Jag masserade hennes styva bröstvårtor och kände retningarna i min kuk. Ann tittade bara i spegeln, hennes upphetsning gjorde henne rödmosig.

– Jag blir tokig, stönade hon, din kuk är så skön. Jag kommer snart.

Plötsligt tog hon ut kuken och satte sig skrevande framför mitt ansikte. Jag drog isär blygdläpparna och Ann visade sitt blöta fitthål.

– Du ska få se när det går för mig, sa hon andfått.

Förhäxad stirrade jag mot hålet som det rann safter ur. Hon sa åt mig att ta på hennes klitoris och vid beröringen såg man fittmusklerna runt hålet röra sig.

– Jag kommer, vrålade Ann, och jag såg hennes orgasm.

Hålet öppnade sig stort för att sedan dras ihop och öppnas igen, det kom små skvättar ur henne. Några sammandragningar till och Ann vände sig om på mage.

– Såg du, sa hon andfått.

Jag konstaterade att jag aldrig sett hur en fitta såg ut vid orgasm.

Hon hasade sig ner till min kuk, stoppade in den i munnen och med snabba tag kunde jag känna min utlösning komma i ljuvliga stötar.

– Du, sa Ann, ska vi låsa in oss några dagar, och bara älska?

– Gärna, svarade jag – givetvis.

Joggaren

 

Mer utav dessa nyheter kan du hitta på http://www.aktuellrapportfilm.se