VÄRLDENS POPULÄRASTE MILF!

Porrstjänan Lisa Ann – VÄRLDENS POPULÄRASTE MILF!

Lisa Ann är inget mindre än en levande porrlegend. Hon debuterade redan 1994 och hon har inga planer på att lägga av än på ett tag…

Lisa Ann är antagligen världens mest kända MILF. Hon har vunnit nästan varenda ”awards” som finns och hon är till och med representerad i AVN:s Hall of Fame. Man tycker att hon kanske skulle vara mätt på framgångar, men Lisa Ann fortsätter med oförminskad entusiasm att knulla framför kameran.

Hur gammal är då Lisa Ann? Nja, det är inte så lätt att få någon riktig klarhet i det, men officiellt är hon 39 år. Det finns många som säger att sanningen ligger närmare 45, men ingen vet säkert. Hon började i branschen redan 1994, men gjorde ett långt uppehåll mellan 1996 och 2007. Då kom hon tillbaka med buller och bång, i form av en oerhört förförisk och erfaren MILF.

År 2008 gjorde hon sexscenen som kom att göra henne världsberömd, hon gjorde en övertygande parodi på republikanen från Alaska, Sarah Palin. Det ryktas att Palin själv har sett scenen och inte är direkt missnöjd med hur hon framställs.

Så ursäkta oss Nina Hartley, men världens populäraste MILF är nog, trots allt, Lisa Ann.

– Hur kom det sig att du återvände till branschen efter 11 års uppehåll?

– Anledningen var att jag helt enkelt saknade branschen. Jag älskade att jobba med porr när jag var ung, och jag ville ge mig själv chansen att krama ur några år till ur min kåta kropp. Så jag hoppade på tåget igen, och till min förvåning hade inte mina fans glömt bort mig. Och det förvånade mig ännu mer, att jag plötsligt fick en hel massa nya fans, unga grabbar som tände på lite äldre tjejer.

– Du kom tillbaka precis när intresset för MILF:s plötsligt exploderade. Var det en medveten timing från din sida?

– Nej, jag visste inte ens vad en MILF var när jag gjorde min comeback.

– Har du alltid varit bisexuell?

– Ja, jag gillade tjejer redan i puberteten. Men killar har alltid kommit i första rummet. Det optimala är att ha sex både med en kille och en tjej samtidigt.

– Vad är bäst, en trekant med tjej eller en gangbang?

– Trekant med en tjej, tveklöst. Att bli gangbangad är bara en förvirrande upplevelse. Man tappar kontrollen över vem man just för tillfället har sex med, man ska vara aktiv med flera killar samtidigt som man kommer i en egen orgasm, till slut vet man inte vad som är upp eller ner och det är knappt att man vet var man befinner sig. Mycket förvirrande.

– Har du någon man i ditt liv för närvarande?

– Nej, det går inte i det här jobbet. Det vet jag av egen erfarenhet.

– Har åldern någon betydelse när man har sex?

– Jag kan inte uttala mig om det generellt, men för mig personligen har det bara varit positivt med stor åldersskillnad.

– Får du orgasm under dina sexscener?

– Ja, alltid. Jag har nått den åldern att jag kan styra det där själv. Jag kan komma både tre och fyra gånger om det behövs.

– Finns det något inom sexområdet som du inte har provat på?

– Nej, jag har gjort över 200 filmer, och jag tror att jag täckt in alla sexuella variationer.

– Brukar män bli blyga för dig när de inser vem du är?

– Nej, inte alls. De brukar ofta komma fram och prata. Sånt tycker jag är kul.

– Vilken typ av filmer medverkar du helst i?

– Förr var jag väldigt noga med att bara medverka i påkostade features med mig själv på omslaget. Jag var oerhört fåfäng på den tiden. Men man mognar som människa, och numera har det ingen som helst betydelse, bara jag får kuk.

– Har du lärt ut några tricks till de unga grabbarna du brukar ha sex med?

– Nja, jag har väl förmedlat lite baskunskaper, hur man slickar fitta och sådant. De flesta unga killar är märkvärdigt tafatta i sängen. Jag trodde att de skulle kunna fler konster nu, än på den tiden jag var ung. Men icke så, det måste bero på att tjejer i den åldern också är tafatta och inte lär upp sina pojkvänner när det gäller sex. Vad är det egentligen för samhälle vi lever i… Nej, inför obligatorisk porrfilmstittande i skolan, så kanske ungdomarna lär sig något!

– Hur skulle en kille uppleva en natt tillsammans med dig?

– Som alldeles underbar, naturligtvis. Nej, om jag ska vara allvarlig… jag kan vara ganska krävande och självisk i sängen. Jag tar mycket, men jag ger också mycket – och jag har min egen dildo.

– Sväljer du?

– Alltid, alltid!