Ny storfilm Fighters

Jesse Jane, gav BiBi Jones, hjärnskakning

De absolut snyggaste tjejerna i den amerikanska porrbranschen, hittar man just nu på bolaget Digital Playground. I tidigare nummer har vi berättat om bolagets storsatsningar med filmer som Pirates, Body Heat och parodin Top Guns. Nu är det återigen dags för en högbudgetfilm med branschen snyggaste damer. Filmen heter Fighters och den regisseras av Robby D.

Fighters är, som sagt, en högbudgetproduktion och de två ledande rollerna spelas av kontraktstjejerna Jesse Jane (som här gör sin sista film vid 31 års ålder) och Kayden Kross. De backas upp av Stoya, BiBi Jones och Riley Steele, även de kontraktstjejer på bolaget. Det var länge sedan man såg så många verkliga klasstjejer i en och samma film.

Filmens handling är väl inte originell på något sätt, men ändå kanske lite ovanlig när det gäller porrfilm. Den utspelas nämligen i boxningsmiljö och handlar om två kvinnliga boxare, båda lika passionerade i ringen såväl som i sängen.

Till skillnad från andra högbudgetproduktioner från Digital Playground, innehåller denna inga effekter. Här drivs handlingen framåt helt och hållet av tjejerna själva. Det var, med andra ord, viktigt att tjejerna var trovärdiga i sina roller. Bland annat fick både Kayden och Jesse tillbringa två månader på ett boxningsgym för att lära sig grunderna i sporten. Och på gymmet körde man hårt med dem, de fick gå igenom exakt samma träningsprogram som övriga kvinnliga boxare.

Jesse Jane:

– Jag har spelat in över 70 filmer i min karriär, men det här var det svåraste jag någonsin gjort. Vissa dagar var jag alldeles blåslagen över hela kroppen. Men jag har nog aldrig varit i så fin form som jag är i nu. Jag ska nog fortsätta träna boxning, det är en fin och allsidig träning.

Även Kayden Kross var lite tagen:

– Jag har aldrig jobbat så hårt i en porrfilm tidigare. Både jag och Jesse tvingades genomgå en total förvandling, inte bara fysiskt utan även mentalt. Min karaktär har lätt att ta till våld, och när det händer, så är det till 100 procent. Det är inte helt lätt att få det att se trovärdigt ut på film, om man inte kan känna raseriet inom sig. Det var tufft…

Nu när Jesse Jane pensionerar sig, så är hennes efterträdare redan utsedd, bolaget har ansett att 20-åriga BiBi Jones är värdig att ta platsen efter trotjänarinnan Jesse. Ett utmärkt val, och BiBi , som faktiskt gör en scen med Jesse i filmen, har visat att hon har vad som krävs för att vara en av Digital Playgrounds kontraktstjejer.

I scenen mellan damerna hettar det förresten till ordentligt, inte bara sexuellt. Regissören tyckte det var en bra idé att sätta den avgående drottningen och hennes efterträdare tillsammans, men det höll på att gå illa. Rivaliteten mellan damerna var så stark, att det blev boxning, långt utanför vad som föreskrevs i manus. Efteråt hävdade BiBi att hon hade fått en hjärnskakning av Jesses angrepp och har beklagat sig på Twitter. För närvarande pratar inte damerna med varandra, och det kanske är lika bra…

Stoya, som nu är tillbaka på allvar som en av bolagets kontraktstjejer efter en del äventyrliga utflykter, gör här sin kanske bästa insats någonsin i en porrfilm. Och tro det eller inte, vi får även se hennes leende, inget som den bleka goth-damen direkt slösar med.

Egentligen skulle även kontraktstjejen Selena Rose ha medverkat i filmen, med en elak influensa satte stopp för det. Hon ersattes på ett utmärkt sätt av Vicki Chase som verkligen tog chansen att visa upp sig för en stor publik.

Det ska bli intressant att se hur denna påkostade produktion kommer att tas emot av publiken. Mycket tyder på att Digital Playground ännu en gång lyckats producera en internationell storsäljare.