Hanna West

En dag när hon surfade på internet, fick hon ett infall och sökte på ”porrjobb”. Hon fick genast flera träffar. Hannah funderade en stund, innan hon kontaktade ett av bolagen.

Ungefär en månad senare spelade hon in sin första sexscen i Los Angeles. Till sin egen förvåning visade det sig att hon älskade att ha sex framför kameran. Framför allt älskade hon att bli tagen av flera män samtidigt, något som senare skulle bli ett signum för Hannah.

De stora bolagen är väldigt förtjusta i henne och hon är flitigt anlitad. Hon gör alla typer av sexscener och hon gör det med stor inlevelse och glädje. Att hon sedan är söt som socker – en del tycker att hon påminner om Cameron Diaz – är ju liksom bara en bonus.

– Din förmåga att ta emot stora kukar i stjärten är smått imponerande..?

– Hehe, jo, jag har alltid gillat analsex. Jag gjorde min analsexdebut redan som 16-åring, och jag tyckte om det direkt. Vissa tjejer tycker att det kan vara smärtsamt. Det har jag aldrig förstått, ju större kukar, desto bättre.

– Det låter som du var ganska vild när du var yngre..?

– Ja, det var jag nog. Jag förlorade min oskuld när jag var 14. Jag var bara nyfiken på hur det skulle kännas, så jag förförde en klasskompis, bara för att ta reda på om det var så märkvärdigt som alla kompisar påstod. Det var det.

– Vi har ju redan fastslagit att du gillar analsex, gillar du några andra typer av sex?

– Ja, jag gillar att utföra rimjob på killarna. Dessutom har jag en liten fetisch som kanske inte är så vanlig: Jag gillar att suga och slicka på mäns tår.

– Vad säger dina föräldrar om att du jobbar med porr?

– Pappa säger ingenting, han säger överhuvudtaget inte så mycket. Jag var lite orolig för vad mamma skulle säga, hon är militant feminist och har väldigt bestämda åsikter om saker och ting. Men till min förvåning accepterade hon det direkt. Och inte bara accepterade utan hon uppmuntrade mig. Hon har till och med bett mig om tips hur man utför en bra avsugning. Ja ja, det är inte alltid helt lätt att förstå sig på sina föräldrar…

– Fick hon några tips?

– Jadå, om man vill göra en riktigt blöt, drypande avsugning, så ska man äta surt godis innan. Det sätter fart på saliven, tro mig!

– Brukar du välja dina påsättare själv?

– Ja, för det mesta. Det brukar bli de erfarna grabbarna, de som varit med i branschen tio år eller mer. De kan sina saker.

– Har du någonsin funderat på att göra några kirurgiska ingrepp på din kropp?

– Nej, det är så här jag är skapt, och det får duga.

– Har du några hobbyer?

– Ja, tro det eller inte, men jag skriver poesi. Ingenting man förknippar med en porrstjärna, eller hur..? Dessutom har jag precis återupptagit mina läkarstudier. Jag hoppas att det går att kombinera medicinstudier med att knulla för pengar. Vi får se…