Breanne Benson

Breanne Benson är känd för sitt våldsamma utspel och ljudliga orgasmer, och det är utan tvekan dessa egenskaper som har gjort henne till en stadig klättrare på popularitetsrankningen bland amerikanska porrstjärnor.

Breanne Benson föddes i Albanien den 22:a april, 1984. Hon började i porrbranschen år 2004, på den tiden gjorde hon enbart lesbiska scener, men hon måste ha gjort någonting rätt för hennes popularitet bara ökade hela tiden.

Om man skulle se någon av hennes filmer från den tiden, skulle man knappast känna igen henne. Hon var brunett, vältränad med små, naturliga tuttar. Hon hade tänkt hålla sin karriär hemlig för vänner och bekanta, men det var ju naturligtvis dömt att misslyckas. Hon höll på att bli alldeles för känd. Och när hon hamnade på tidningen Hustlers omslag, var det definitivt kört.

Efter att det hade blivit känt i bekantskapskretsen vad hon jobbade med, så hoppade Breanne av tåget och återgick till sina studier. Men hon trivdes inte, och 2009 gjorde hon comeback. Och nu var hon helt förändrad, hon var blondin, hennes fitta var helrakad, hon hade skaffat sig piercingar, hon hade egna sköna sexleksaker och hon hade tatuerat sig. Och den här gången var det inte tal om att bara göra lesbiska scener, nej nu var det hela programmet som gällde.

– Hur var det att plötsligt ha sex med killar framför kameran?

– Det kändes bra. Att bara göra lesbiska scener, blir fruktansvärt frustrerande i längden. Jag tror inte jag har gjort en enda lesbisk scen, där jag inte har längtat efter att få en riktig kuk uppkörd i mig.

– Vad säger din familj om att du jobbar med porr?

– När jag jobbade den första vändan, så blev de helt galna när de fick reda på det. Men de var inte så arga för att jag jobbade med porr, de var arga för att jag inte hade berättat det för dem. Den här gången har jag berättat allt, och nu är det inga problem.

– Hur var du som person under din uppväxt?

– Jag var väldigt blyg. Jag föddes i Albanien, när jag var fem, flyttade min familj till Italien och när jag var sju år, så flyttade vi vidare till Kalifornien, USA. Det var en stor omställning, jag hade svårt med språket i början, så jag försökte hålla så låg profil som möjligt. Men när jag kommit upp i puberteten och började upptäcka det här med pojkar – ja, då var jag inte blyg längre.

– Hur gammal var du när du förlorade din oskuld?

– Jag var 17 år, när jag hade sex med en kille för första gången. Men jag hade haft tjejsex långt innan dess.

– Du är ju väldigt energisk i dina sexscener och du får ljudliga orgasmer. Är de verkligen äkta?

– Självklart! Om man ska ha sex, så är det väl lika bra att göra det ordentligt.

– Vad är det som gör just dig till en bra porrstjärna?

– Jag är inte särskilt intresserad av pengar, jag gör det mest för att jag gillar det. Och sådant märks.

– Vilken är din favoritställning?

– Jag gillar att bli tagen bakifrån, gärna hårt. Killen får gärna dra mig lite i håret under tiden, så länge han inte sliter loss min hårförlängning…

– Ges du möjlighet att improvisera någonting under dina sexscener?

– Nej, tyvärr är allting koreograferat. Det är lite synd, jag är övertygad om att scenerna skulle bli bättre om de gav mig fria tyglar.

– Är du lika het hemma i sovrummet som i dina sexscener?

– Ja, det är nog inte någon större skillnad. Den enda skillnaden jag kan komma på, är att på film kysser man aldrig sin partner.

– Vad föredrar du, små eller stora kukar?

– Jag gillar stora kukar, det är inget att hyckla med! Och där försvann hälften av mina fans…

– Har du någon pojkvän för närvarande?

– Nej, och jag vill inte ha någon.

– Varför inte?

– Varför bestämma sig för en enda, när hela välden är full av killar. Det är ju bara att ta för sig…